Derrumband

Derrumband & Los Amigos de Siempre

Derrumband va començar en una festa rumbera on uns quants amics ens vam aplegar per tocar diverses cançons. D’entre elles, n’hi havia unes quantes que eren del Gato Pérez. El grup va tenir continuïtat i de mica en mica vam transformar el nostre repertori en un homenatge al Gato Pérez. D’això ja en fa 5 anys, i ara hem decidit aplegar la música que hem tocat durant aquesta època en un disc, “Derrumband & los amigos de siempre”.

Recorrent els escenaris de Catalunya, i de diversos llocs del món, ens hem anat topant amb molts músics. Alguns havien tocat amb el Gato, i d’altres, en són grans admiradors. En aquest disc, gravat als estudis “Sota la Palmera” de la mà de Pep Lladó, hem volgut aplegar la essència de la banda, i per això hem volgut comptar amb la col·laboració d’aquestes persones que ens hem trobat en el nostre camí.

Hi col·laboren els membres d’AiAiAi David Torras, Rafalito Salazar i el mateix Lladó; el cantant de la Familia Rustika, Dani Txarnegö; Manel Joseph, fundador de l’ Orquestra Plateria i amic íntim del Gato; la violinista Lluna Aragón; el Dj i president de l’associació Foment de la Rumba Catalana (Forcat) Txarly Brown, i molts més.